Bye bye

Ne nu jävlar orkar jag inte blogga mera om mitt liv. Jävligt tråkigt att skriva samma sak varje dag "idag jobba jag, det var jobbigt. Imon ska jag jobba och det är ungefär så som det ser ut". Fyfan vad tråkigt att läsa om, plus att jag uppdaterar sådär en dag i veckan. OM ens det. Jag hinner inte, jag har faktiskt viktigare saker för mig. Jag kan börja blogga när jag känner att jag har något att blogga om och det är verkligen inte nu! Jag har så mycket i min hjärna som jag inte vill dela med mig av på en blogg. Så tack och hej från mig!
Natasha

ps.
tack för alla roliga kommentarer. NOOOT!! ds!


hellu.

ikväll ska jag på bio med esmeralda, sen ska vi hem till mig och laga mat och sen så ska vi kolla tv.

.....

Tack men nej tack!

Jag hitta en snäll grabb innan som bjöd mig och nåra homies på invites till Spotify så nu är jag nöjd. Tack för alla som hade tänkt att bjuda in mig, om det var någon? :P Hahah! Nu har jag iaf varit och hyrt två filmer osv.. Så det blir mys ikväll med mig själv. Ska bara nörda lite till och lyssna lite till Winnerbäck!

Spotify invite någon?

Hallå! Jag behöver verkligen lite hjälp. Jag vill ju va lite mainstream och göra som alla andra. Men då behöver jag ju förfan en jävla invite till Spotify, det känns ju omöjligt att fixa en. Men om det finns någon snäll sate där ute som har en till övers skulle jag uppskatta om jag skulle kunna få en.

Maila mig på: [email protected]

Tack på förhand! Jag vill, jag vill, jag vill!

RSS 2.0