Alla dessa sömnlösa nätter

Jag kan faktiskt inte förstå att jag har så svårt att sova varenda jävla kväll (med undantag när jag, Ida och Alex kollade film). Annars känns det om att jag inte kan sova. Jag bara ligger och vrider och vänder på mig utan att ens känna mig någorlunda trött, jag hatar det verkligen! Inte så roligt att ligga och stirra upp i taket utan att liksom kunna göra nåt åt saken, jag vill bara kunna lägga mig ner, blunda och somna som normala människor, men inte fan går det.. Nu kan jag ju inte klaga på att någon ligger och snarkar jämte mig heller, Ida sover nämligen hos Alex idag så jag är ensam hemma hos henne faktikst. Innan kunde jag inte sova för att jag drömde mardrömmar hela tiden, men jag har inte gjort det på skit länge så fattar inte vad felet är egentligen. Åhh, jag blir förbannad! Det känns som att jag måste sova hela dagen för att jag ska känna mig utvilad, men det fungerar ju inte i längden det heller. Aja, skitsamma, glöm inte att skriva lite frågor till oss nu också - klicka här för att skriva en fråga. Nu ska jag iaf försöka sova för femtioelfte gången denna kväll eller natt. Jag kommer bli galen, heeelt nuts! Det är ingen som har nåt tips eller lite hemligt knep mot sömnlöshet kanske?

Kommentarer
Postat av: Sömnlös männsika :)

Wow. Du är inte ensam om att inte kunna somna på nätterna. Det hjälper om man läser en bok. Ögonen tröttnar ganska snabbt faktiskt.

Jag har som sagt skrivit en självbiografi som heter "hon förtjänar hela himlen". Den är till min mor som blev mördad 2004:(... Tack för ditt intresse.

2009-01-19 @ 02:34:47
URL: http://merisas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Läsa en bok hjälper:)!

Jag har som sagt skrivit en självbiografi som är tillägnad min mor som blev mördad 2004:(. Tack för ditt intresse.

2009-01-19 @ 02:36:01
URL: http://merisas.blogg.se/
Postat av: madelene

Riktigt jobbigt att inte kunna sova, har samma problem..

2009-01-19 @ 09:48:14
URL: http://mmadeleneeee.blogg.se/
Postat av: EllaMarie, 15 år och gravid.

Nja. Jag är nog rätt lugn än så länge iaf ;)

2009-01-19 @ 16:59:36
URL: http://ellamarie.blogg.se/
Postat av: Lisa

Tvinga digsjälv att läsa en väldigt tråkig bok så kan jag lova att du nästan somnar direkt.. (:

2009-01-19 @ 18:23:01
URL: http://livza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0